Snel je sollicitatie sturen?
Geen probleem. Stuur ons nu een open sollicitatie en ga direct aan de slag!

Soleo Business in Velp

Onze vestiging in Velp is onderdeel van Soleo Business en gespecialiseerd in B2B oplossingen. Dit betekent dat we vrijwel alleen voor de zakelijke markt werken. We werken vanuit dit contactcenter voor diverse opdrachtgevers, van uitgeverij tot advocatuur en van duurzaamheidsontwikkeling tot automobiliteit of bouwnijverheid. Het kantoor heeft een zeer open uitstraling, de sfeer is informeel en het uitzicht over de weilanden is schitterend.

De pluspunten van dit contactcenter

  • Contract; je komt direct bij ons in dienst
  • Bereikbaarheid; het kantoor ligt vlakbij knooppunt Velperbroek en heeft voldoende gratis parkeergelegenheid in de nabijheid
  • Team; collega’s die zelfstandig en enthousiast samenwerken
  • Ontwikkeling; je doet ervaring op in diverse branches
  • Flexibiliteit; op de meeste projecten kun je zowel parttime als fulltime werken

 

Werken bij Soleo

We hebben altijd ruimte voor talent. Gemotiveerde medewerkers die hun carrière een vliegende start of boost willen geven of een compleet andere wending.

Ben je verbaal vaardig, eager om te leren en jezelf te ontwikkelen, doelgericht en een doorzetter? Check de openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie naar werken@soleo.nl. en overtuig ons waarom we jou moeten uitnodigen voor een kennismakingsgesprek en een kop koffie of thee.

Vacatures uit Velp

Velp

Medewerker Klantcontact

Ons B2B team in Velp gaat uitbreiden! Ben jij op zoek naar een afwisselende baan voor langere tijd? Kom werken bij Soleo Business.

Salaris € 2.100,- en € 2.900,- 20-40 uur per week Klantcontact B2B
Lees meer
Velp

Commercieel Medewerker

Als Commercieel Medewerker werk je voor verschillende opdrachtgevers. Je achterhaalt behoeftes, verifieert gegevens en maakt afspraken.

Salaris € 2.100,- tot € 2.900,- 20-40 uur per week Klantcontact B2B
Lees meer