Snel je sollicitatie sturen?
Geen probleem. Stuur ons nu een open sollicitatie en ga direct aan de slag!

Soleo Nijmegen

Op de vestiging in Nijmegen werken we voor verschillende opdrachtgevers, van Service tot Sales. We verzorgen klantcontact voor bedrijven die ervoor kiezen dit uit te besteden aan professionals. Zo beantwoorden we de klantenservice van een aantal mooie labels zoals La Place, Spa mineraalwater en een grote energiemaatschappij, helpen we organisaties bij piekopvang in drukke periodes en/of verlengen we proefabonnementen van dag- of weekbladen en nog veel meer. Heel divers dus.

De pluspunten van dit contactcenter

  • Contract; je komt direct bij ons in dienst en we streven naar een langdurige samenwerking
  • Bereikbaarheid; het kantoor ligt aan de rand van Nijmegen in de buurt van de A73 en N326 en heeft voldoende gratis parkeergelegenheid in de buurt
  • Team; je gaat aan de slag in een team met gezellige collega’s die zelfstandig, informeel en enthousiast samenwerken.
  • Ontwikkeling; je wordt intensief begeleid terwijl je ervaring opdoet in verschillende branches
  • Flexibiliteit; het is mogelijk om je eigen uren in te delen, je kunt dus zowel parttime als fulltime werken. Aan jou de keus!

 

Werken bij Soleo Nijmegen

We hebben altijd ruimte voor talent. Gemotiveerde medewerkers die hun carrière een vliegende start of boost willen geven of een compleet andere wending.

Ben je verbaal vaardig, eager om te leren en jezelf te ontwikkelen, doelgericht en een doorzetter? Check de openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie naar werken@soleo.nl en overtuig ons waarom we jou direct moeten uitnodigen voor een kennismakingsgesprek en een kop koffie of thee.

Vacatures uit Nijmegen

Nijmegen

Klantenservice Medewerker Fashion

Toffe baan voor een klantenservice medewerker met gevoel voor fashion! Weet jij hoe belangrijk service en klantvriendelijkheid is?

Klantenservice
Lees meer
Nijmegen

Klantenservice Medewerker CCV

Consumenten verwachten een naadloze betaling. En jij als Klantenservice Medewerker van CCV gaat hierin een belangrijke rol spelen. Hoe tof!

Klantenservice
Lees meer
Nijmegen

Klantenservice Medewerker Essent

Wil jij een bijdrage leveren aan de verduurzaming van Nederland? Beantwoord vragen over contracten, zonnepanelen en duurzame energie.

40 uur per week Klantenservice
Lees meer
Nijmegen

Medewerker Klanttevredenheid

Als Medewerker Klanttevredenheid ben jij het telefonische visitekaartje van één van de grootste energieleveranciers van Nederland

32 uur per week Klantenservice
Lees meer
Nijmegen

Klantadviseur CCV

Ondernemers goed adviseren over betrouwbaar en veilige betaaloplossingen. Dat is wat jij als klantadviseur als de beste kan.

40 uur per week Klantenservice
Lees meer
Nijmegen

Klantcontact Medewerker Nederlandse Loterij

Op zoek naar een toffe baan voor minimaal 12 uur? Ben je gedreven, een tikkeltje commercieel en een teamplayer? Dan zijn we op zoek naar jou.

Call center sales
Lees meer