Snel je sollicitatie sturen?
Geen probleem. Stuur ons nu een open sollicitatie en ga direct aan de slag!

Soleo Nijmegen

Op de vestiging in Nijmegen werken we voor verschillende opdrachtgevers, van Service tot Sales. We verzorgen klantcontact voor bedrijven die ervoor kiezen dit uit te besteden aan professionals. Zo beantwoorden we de klantenservice van een aantal mooie labels zoals La Place, Spa mineraalwater en een grote energiemaatschappij, helpen we organisaties bij piekopvang in drukke periodes en/of verlengen we proefabonnementen van dag- of weekbladen en nog veel meer. Heel divers dus.

De pluspunten van dit contactcenter

  • Contract; je komt direct bij ons in dienst en we streven naar een langdurige samenwerking
  • Bereikbaarheid; het kantoor ligt aan de rand van Nijmegen in de buurt van de A73 en N326 en heeft voldoende gratis parkeergelegenheid in de buurt
  • Team; je gaat aan de slag in een team met gezellige collega’s die zelfstandig, informeel en enthousiast samenwerken.
  • Ontwikkeling; je wordt intensief begeleid terwijl je ervaring opdoet in verschillende branches
  • Flexibiliteit; het is mogelijk om je eigen uren in te delen, je kunt dus zowel parttime als fulltime werken. Aan jou de keus!

 

Werken bij Soleo Nijmegen

We hebben altijd ruimte voor talent. Gemotiveerde medewerkers die hun carrière een vliegende start of boost willen geven of een compleet andere wending.

Ben je verbaal vaardig, eager om te leren en jezelf te ontwikkelen, doelgericht en een doorzetter? Check de openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie naar werken@soleo.nl en overtuig ons waarom we jou direct moeten uitnodigen voor een kennismakingsgesprek en een kop koffie of thee.

Vacatures uit Nijmegen

Nijmegen

Klantenservice Medewerker Multi Cliënt Team

Weet jij hoe belangrijk service voor een merk is, ben je klantvriendelijk en oplossingsgericht? Kom ons team versterken in Nijmegen!

Salaris € 2.407,- 24-40 uur per week Klantenservice
Lees meer
Nijmegen

Klantcontact Medewerker CCV

als service- en sales medewerker ben jij het visitekaartje voor bedrijven die werken met hoogwaardige betaaloplossingen van deze tijd!

Salaris € 12,95 16-40 uur per week Call center sales
Lees meer
Nijmegen

Klantenservice Medewerker VGZ

Ben jij behulpzaam en vriendelijk? Wil je mensen vlot en goed antwoord geven op vragen over hun zorgverzekering en wat daarbij komt kijken?

Salaris € 2.450,- 24-40 uur per week
Lees meer
Nijmegen

Klantenservice Medewerker Fashion

Weet jij hoe belangrijk service voor een merk is, ben je klantvriendelijk en oplossingsgericht? Kom ons team versterken in Nijmegen!

Salaris € 2.407,- 24-40 uur per week Klantenservice
Lees meer
Nijmegen

Klantenservice Medewerker VGZ

Klanten helpen met vragen over hun zorgverzekering, dat vergt kennis, empathie, geduld en een flinke dosis vriendelijkheid.

Salaris € 2.450,- 20-40 uur per week Klantenservice
Lees meer
Nijmegen

Call Center Supervisor Sales

Top outbound team in Nijmegen zoekt een leuke Teammanager! Als ervaren coach ga jij samen met je team voor de beste resultaten!

Salaris € 3.000. 32-40 uur per week Ondersteuning
Lees meer