Welkom

vriend, vriendin, familielid of kennis van een Soleo collega

Wat leuk dat iemand jou heeft geattendeerd op Soleo als werkgever!

Je hebt wellicht al een beeld bij het werken in een contactcenter via jouw vriend(in), kennis of familielid. Op deze pagina vind je meer informatie over werken bij Soleo, de sfeer en de verschillende mogelijkheden voor jou als ‘friend’.

Ben jij op zoek naar een baan voor langere tijd, maar weet je nog niet zo goed welke vacature het beste bij jou past? Onze recruiters gaan graag in gesprek om je meer te vertellen over Soleo, de functies en vacatures en om te achterhalen waar jouw interesse naar uit gaat. Vul het contactformulier in en Sofie, Mark of een collega neemt contact met je op.

Happy Kingsday 👑🧡
Maak er een feestje van vandaag! 

Hoe vier jij Koningsdag? 

#koningsdag #oranje #tompouce #feestje
Bij ons team in IJsselstein!

@4dmcontactcenter #teamwork #communicatie #klantcontact
We starten de #nationaleklantcontactweek24 lekker smooth op 😊
Voor iedereen een vers gemaakte fruitsmoothie 🍌🍓🥭🥑 Enjoy!

#nkw2024 #klantcontactweek #soleo #monday
Een compliment ontvangen vinden veel mensen moeilijk. Nou vandaag niet hoor! 
Wat fijn dat jij er bent! 
Ik vind jou een top-collega! 
Met jou werken maakt van elke dag een feestje!
En zo kunnen we nog wel even doorgaan 😊

#compliment #waardering #workfun

Snel je sollicitatie sturen?
Geen probleem. Stuur ons nu een open sollicitatie en ga direct aan de slag!

Werken bij Soleo

Arbeidsvoorwaarden

De werksfeer is heel belangrijk, maar daar kun je je huur of hypotheek niet van betalen. Voor iedereen gelden op z’n minst de volgende arbeidsvoorwaarden;

  • Een marktconform uurloon, veelal boven wat de CAO voorschrijft.
  • 8% vakantiegeld en opbouw van vakantiedagen.
  • Een reiskostenvergoeding als je meer dan 10 km van de locatie woont.
  • Een thuiswerkvergoeding voor de dagen dat je thuis werkt.
  • Een betaalde training en/of interne opleiding.
  • Een pensioenregeling

Daarnaast kunnen nog aanvullende extra’s gelden zoals een prestatiebonus of incentives. Deze zijn afhankelijk van het project of de opdrachtgever waarvoor je werkt.

En je kunt een leuke bonus verdienen als je een nieuwe ‘friend’ aanbrengt.

Service of Sales

“ik wil alleen maar inbound hoor”, is een kreet die we regelmatig horen. Of je inbound of outbound werk wilt doen is vaak minder relevant dan of je een service of sales persoon bent. Word jij gelukkig van het helpen van andere mensen, ongeacht hoe groot het probleem van die persoon is. Of krijg je energie van het adviseren van mensen en te zorgen dat een klant tevreden een product of dienst afneemt? Of heb jij wel een beetje van beiden in je?

Eén ding weten we zeker, als klantcontact medewerker leer je communicatie skills die je ook buiten je werk of in je verdere carrière goed kunt gebruiken.

Een (bij-)baan, parttime of fulltime

Bij Soleo werken mensen van allerlei leeftijden, van 18 tot 68, met diverse achtergronden en interesses. Of je nu een bijbaan zoekt voor naast je studie, een tussenjaar hebt omdat je nog niet weet wat je wilt, een carrière switch wil of moet maken of dat je nog een aantal jaren met veel plezier wilt werken tot aan je pensioen. Wat jouw motivatie ook is, bij Soleo ben je van harte welkom.

Voor veel opdrachtgevers kun je al vanaf 16 uur per week aan de slag, maar ook fulltime werken behoort zeker tot de mogelijkheden.

Ervaring

Heb je al ervaring in klantcontact, op een klantenservice of in een verkooprol? Dat is mooi meegenomen natuurlijk. Als je nog geen ervaring hebt, maar wel de drive om te leren en jezelf te ontwikkelen dan helpen wij je graag om een klantcontact professional te worden.

Hoe we dat doen? 
Iedereen krijgt een training, ook al heb je ervaring. We leren je hoe je de regie houdt in een telefoongesprek, het effect van je stemgebruik of woordkeuze en alles over de opdrachtgever waar jij voor aan de slag gaat. Je verwerkt alle informatie in (klant) systemen, dus goede computervaardigheden zijn van belang. We tellen geen aantal aanslagen per minuut, maar je moet wel secuur werken en kunnen schakelen tussen verschillende systemen.

Plezier

Je werkt uiteraard voor je salaris en een baan is niet alleen maar leuk. Toch is plezier in je werk heel belangrijk. Plezier betekent niet voor iedereen hetzelfde. Daarom organiseren we verschillende activiteiten zoals een gezellige borrel, speciale lunch, spelletje in de pauze of een leuke wedstrijd onder of na werktijd. Dat doen we natuurlijk niet alleen in de Nationale Klantcontact Week, het hele jaar door zijn we actief.

En plezier maken we vooral samen!

"Mijn werk bij Soleo in 3 woorden? Interessant, afwisseling, waardering. Ik werk als incassomedewerker en vind het fijn als een klant mij bedankt voor het meedenken. Dan heb ik mijn werk goed gedaan. "
CarlyCarly
Klinkt dit als een bedrijf waar jij wel wilt werken?
Vul het formulier in en we nemen contact met je op.

Ik heb interesse