Maak carrière bij Soleo Almere

Werken bij Soleo Almere

Opzoek naar een nieuwe uitdaging binnen klantcontact?

Soleo zoekt versterking! Wij zoeken nieuwe werknemers die vloeiend Nederlands spreken. Binnen Soleo bieden we afwisselende banen in klantcontact aan die zowel fulltime als parttime ingevuld kunnen worden. Bij Soleo werken we o.a. voor een zorgverzekeraar, goede doelen, energieleverancier, incassobureau enzovoort. We bieden telefonisch ondersteuning bij moeilijke vraagstukken of werven nieuwe leden/klanten. Binnen de vestiging Almere hebben we vacatures met verschillende specificaties en verwachtingen. Samen bepalen we welke vacature het best overeenkomt met jouw wensen en onze eisen.

Benieuwd naar de mogelijkheden die wij bieden?

 

Beginnen als starter

Heb jij weinig tot geen ervaring in de callcenter branche maar ben je toch geïnteresseerd in het vak? Of het nu gaat om een klantenservice baan of een meer commerciële functie, je communicatie skills zijn heel belangrijk. Soleo biedt hulp en ondersteuning tijdens het “inwerk” proces en we leiden je op tot een gekwalificeerde klantcontact medewerker.

Solliciteer bij Soleo en samen bepalen wij welke functie het beste bij jou past!

Functies voor ervaren medewerkers

Heb jij al ervaring in klantcontact en zoek jij een nieuwe uitdaging? Dan ben jij bij Soleo aan het juiste adres. Bij Soleo bieden we de kans om waardevolle interacties te hebben met klanten uit diverse sectoren, waardoor jouw professionele ontwikkeling wordt gestimuleerd. Bovendien openen wij bij Soleo de deur naar aantrekkelijke groei- en doorgroeimogelijkheden binnen ons bedrijf. Vanuit Soleo Almere bieden wij verschillende vacatures aan en helpen wij jou met het kiezen van de vacature die bij jou past.

Jouw carrière verder doorzetten bij Soleo?

Verwachtingen bij Soleo Almere

Klantcontact Almere

Wat bieden wij jou?

Een afwisselende baan waarin je jouw talent op service of commercieel gebied verder kan ontwikkelen en aan je communicatie skills werkt.

  • Beloning; naast een goed salaris en pensioenregeling, ontvang je reiskostenvergoeding als je >10km van kantoor woont. Op commerciële projecten kun je een aanvullende bonus verdienen.
  • Flexibele uren; je bepaalt zelf in grote mate je rooster door je beschikbaarheid door te geven.
  • Gevarieerd werk; we werken voor diverse opdrachtgevers in verschillende branches.
  • Ontwikkeling; we leiden je intern op en bieden doorgroeimogelijkheden naar andere projecten of een medior/senior functie.
  • Teamspirit; je werkt in een team met enthousiaste collega’s.  Plezier in je werk is belangrijk.

 

Wat zoeken wij in jou?

Afhankelijk van het project of de opdrachtgever gelden er specifieke eisen, algemeen verwachten wij van jou:

  • Dat je servicegericht bent, oftewel graag andere mensen helpt. Je hebt empathie, geduld en beschikt over een flinke dosis klantvriendelijkheid. Jij wilt de klant in één keer de allerbeste service bieden.
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk, zijn belangrijker dan een diploma.
  • Je maakt makkelijk contact, hebt een luisterend oor en kunt je verplaatsen in andere mensen.
  • Een flinke dosis energie en positieve mood.
  • Het allerbelangrijkste is dat je gemotiveerd bent om te leren en te werken. Jij zoekt een baan voor langere tijd met tal van groeimogelijkheden.

 

Dominic aan het woord

“Het motiveren van mijn team vind ik belangrijk én leuk. Samen met onze teamcoach zorgen we ervoor dat alle adviseurs hun werk goed doen.
Want daar begint kwaliteit mee. Veel mensen denken dat het bij callcenterwerk vooral draait om snelheid en efficiëntie, maar in dit project is het belangrijkste dat de klant goed geholpen is. We zorgen er dus voor dat iedereen weet welke vragen ze moeten stellen en waar ze alle informatie kunnen vinden om een klant te kunnen helpen. Pas als dat goed zit kijken we naar verbetermogelijkheden. En die zijn er natuurlijk altijd, daardoor blijft dit werk leuk en uitdagend.”

Dominic van den Bos, Senior Teammanager bij Soleo

Wil je meer lezen over Dominic en het werken voor VGZ?

Lees het volledige interview

Bekijk onze vacatures in Almere

Almere

Klantenservice Medewerker VGZ

Ben jij behulpzaam en vriendelijk? Wil je mensen vlot en goed antwoord geven op vragen over hun zorgverzekering en wat daarbij komt kijken?

Salaris € 2.307,- 24-40 uur per week Klantenservice
Lees meer