Bij Soleo zijn we

Magisch goed in klantcontact

Soleo is een informele organisatie met een prettige werksfeer. Om ervoor te zorgen dat elk klantcontact een waardevol contact is, zoeken we naar mensen met een grote mate van respect naar de klant en de geldende wetgeving. Bij Soleo heb je de mogelijkheid om te werken aan verschillende projecten, waardoor je je talent op het gebied van verkoop en services verder kunt ontwikkelen en ervaring op doet met werken voor opdrachtgevers uit verschillende branches.

  • Flexibele uren; je bepaalt zelf in grote mate je rooster door je beschikbaarheid door te geven
  • Gevarieerd werk; we werken voor diverse opdrachtgevers in verschillende branches
  • Ontwikkeling; we leiden je intern op en bieden doorgroeimogelijkheden naar andere projecten, de opdrachtgever of een medior/senior functie
  • Beloning; naast een goed salaris kun je afhankelijk van je project een aanvullende bonus verdienen
  • Bereikbaarheid; al onze locaties zijn makkelijk te bereiken en in de buurt van een station
  • Teamspirit; je werkt in een team met enthousiaste collega’s.  Plezier in je werk is belangrijk, dus er mag gelachen worden.

Opleiding en doorgroeien

Werken bij Soleo is werken aan je eigen ontwikkeling. Of je nu op zoek bent naar een stage, net bent afgestudeerd of toe bent aan de volgende stap in je carrière. Ook zonder ervaring kun je jezelf bij Soleo ontwikkelen tot een klantcontactprofessional. We leiden je op door middel van klassikale trainingen, online modules, projecttrainingen en coaching on the job.

Als medewerker heb je diverse doorgroeimogelijkheden. Naar andere ‘uitdagendere’ projecten, naar medior of senior niveau en zelfs naar een baan bij de opdrachtgever of als Teammanager. Veel van onze Teammanagers zijn als agent bij ons gestart.

Arbeidsvoorwaarden

We stellen hoge eisen aan onze medewerkers en daar krijg je uiteraard ook iets voor terug. Voor iedereen gelden op z’n minst de volgende arbeidsvoorwaarden.

  • Een marktconform uurloon
  • 8% vakantiegeld
  • een reiskostenvergoeding als je op meer dan 10 km van de vestiging woont.

Daarnaast kunnen nog aanvullende extra’s gelden zoals een salesbonus. Deze extra’s zijn afhankelijk van het project waarvoor je werkt. Onze recruiters kunnen je daar meer over vertellen.