Er bestaan geen domme vragen

Waar wil je meer over weten?

Heb je een vraag over het sollicitatieproces, een vacature of Soleo? We hebben al een aantal vragen en antwoorden voor je op een rij gezet. Staat jouw vraag er niet tussen? Stel je vraag via mail en we beantwoorden je zo snel mogelijk.

Het kan zijn dat die bewuste vacature inmiddels vervuld is of alleen nog open staat op een andere locatie dan waar jij zou willen werken.
Je kan altijd een open sollicitatie sturen en daarin vermelden welke vacature jouw aandacht heeft getrokken en waarom. Blijkbaar is dat een functie die jij bij jezelf vindt passen. Dat maakt ons nieuwsgierig en we bespreken graag de mogelijkheden met je.

Nee, een CV is niet verplicht. Wij zijn nieuwsgierig naar de mens achter het CV. Je CV geeft een mooi overzicht over wat je hebt gedaan en kan een leidraad vormen voor een gesprek. Wij vinden het veel interessanter om van jou persoonlijk te horen wat je kan of wil leren en hoe jij je toekomst ziet.

We zijn een contactcenter en telefonisch contact is daarbij heel belangrijk.
Een recruiter neemt contact met je op voor een eerste kennismaking, om te horen of je aan de telefoon duidelijk verstaanbaar bent en om een afspraak met je in te plannen. Het is gelijk een mooi moment voor jou om vragen te stellen over de functie, Soleo of andere dingen die je wilt weten.

Dat vinden we jammer, maar goed dat je het gewoon aangeeft. Als jij het gevoel hebt dat de vacature of wij als organisatie niet bij jou passen, dan kun je dat kenbaar maken. Helemaal geen probleem. Past de vacature niet bij je, maar denk je wel bij de organisatie te passen? Geef dit duidelijk aan, dan kan de Recruiter kijken of er vacatures beschikbaar zijn die mogelijk wel bij jou passen.

We hebben verschillende vacatures, ook voor talent zonder ervaring. Dus ja, solliciteren heeft wel degelijk zin. Voordat je aan de slag gaat krijg je sowieso een gedegen training, zowel op inhoud voor het project waarvoor jij gaat werken, maar ook communicatie vaardigheden die je nodig hebt bij dit werk.